Onze winkels

Neem een kijkje in 'de keuken'

Over Brood en Meer

Brood en Meer is onze tweede vestiging na bakkerij Wiercx, welk al meer dan een eeuw een begrip is in Raamsdonksveer en omstreken en tevens de naam hofleverancier mag dragen. Bakkerij Wiercx is een familiebedrijf waar al meerdere generaties aan het roer hebben gestaan. In 1850 opende Anton Wiercx in Geertruidenberg een bakkerij, waarna zijn zoon Bernard in 1889 een tweede vestiging opende aan de Prins Hendrikstraat in Raamsdonksveer. In 1924 nam Johan Wiercx de zaak van zijn vader over en verhuisde naar het einde van de Prins Hendrikstraat, waar deze vandaag nog steeds te vinden is.

Door de generaties heen, onder leiding van Martien en later Johan werd gewerkt aan de modernisering van het bedrijf. In 2014 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Er werd besloten om een nieuwe winkel te openen met een ander concept, waar niet alleen brood en banket werd verkocht, maar waar mensen ook terecht konden voor een heerlijke lunch en een lekker kopje koffie.

Brood en Meer was een feit.

Bestel belegde broodjes »

Over Bakkerij Wiercx

Bakkerij Wiercx is een ambachtelijk familie bedrijf sinds 1850. Na vele verbouwingen in de winkel en bakkerij, de laatste dateert van februari 2016, is de zaak geworden zoals hij nu is, sfeervol, ambachtelijk en eigentijds met een doorkijk naar de banketbakkerij.

Bestel brood »